Tikfouten en taalfouten

Regelmatig geef ik tik-, taal- en spelfouten die ik tegenkom door aan officiële instanties en bedrijven. Zulke fouten blijven bij beroepsauteurs voorkomen, ondanks dat het dankzij software gemakkelijker en gemakkelijker wordt om zulke fouten te detecteren. Soms worden deze opgelost door deze instanties, soms niet. Zo blijft bepaalde foutieve informatie vaak jarenlang op internet staan. Een overzicht van de al dan niet opgeloste fouten die ik tegenkwam, is hier te vinden.
Terug naar overzicht
???rabobank.nltikfout rabobank.nl_logout_20190521.pngOntbrekende uitlogpagina Rabo Internetbankieren (21-05-2019)

Ontbrekende uitlogpagina Rabo Internetbankieren (21-05-2019)

www.ikgastarten.nl/bedrijf-starten/huisvesting/bedrijfsruimte-kopen-huren-de-voor-en-nadelen

"of het omhakken van een dode boom in de kantoortuin krijgt je alleen te maken met de gemeente" krijgt»krijg (25-06-2019)

www.ikgastarten.nl/overig/overige-onderwerpen/5-slimme-tips-voor-ondernemers-die-willen-innoveren

"om de oorspronkelijk lancering voolopig uit te stellen om belangrijke verbeteringen te kunnen doorvoeren." voolopig»voorlopig (25-06-2019)

www.ikgastarten.nl/bedrijf-starten/juridisch/een-bedrijfsovername-6-stappen

"Startersdie een bedrijf overnemen hebben gemiddeld meer kans op succes dan ondernemers die een bedrijf starten" Startersdie»Starters die (25-06-2019)

www.ikgastarten.nl/bedrijf-starten/rechtsvorm/starten-vanuit-loondienst-7-stappen

"at als jij bij een toekomsitge opdrachtgever een kop thee over je toetsenbord heen gooit" toekomsitge»toekomstige (25-06-2019)

www.ikgastarten.nl/marketing-en-verkoop/netwerken/7-netwerkvalkuilen-voor-starters

"Dit geeft niet de ontvanger een opgejaagd gevoel, maar doet jou ook enigszins wanhopig overkomen." niet»niet alleen (03-10-2018 14h14)
"schakel u beeldschermvergrendeling uit" bij aanbouw Rabobank NL kantoor Eindhoven

"schakel u beeldschermvergrendeling uit" bij aanbouw Rabobank NL kantoor Eindhoven

rabobank_transacties_downloaden_datumvanaf_probleem_v2.png

Datum op digitale rekeningafschriften wijkt af

Al enige tijd zijn digitale rekeningafschriften de enige die gratis verkrijgbaar zijn. Echter wijken de begin- en einddata van achtereenvolgende PDF-afschriften consequent één dag af, waardoor ze geen opeenvolgende reeks meer vormen. Dit probleem is voorgelegd aan de Rabobank, die wel reageerde maar nog geen oplossing biedt.